Autosimulator

VERHUUR VAN HOOGWAARDIGE AUTOSIMULATOREN.

Bied uw bezoekers voor uw evenementen of uw showroom een originele en spectaculaire attractie aan, door te kiezen tussen onze twee hoogtechnologische simulatoren: de GT Sport – versie of de Formule 1 – versie!

GENIET VAN EEN ANIMATIE DIE EENVOUDIG TE INSTALLEREN IS, VOOR DE DUUR VAN UW KEUZE.

De autosimulator past in een beperkte ruimte. Het is statisch en dankzij het gebruik van een helm maakt het geen lawaai. Het kan ook gebruikt worden met een luidspreker.

Uiteraard vindt het zijn plaats in uw showroom of op uw stand, permanent of voor een specifiek evenement:

Beurs, seminarie, teambuildingdag, verkoopanimatie, productlancering, VIP-avond, verjaardag, prijsuitreiking en nog veel meer….

Onze simulator kan per dag, per week of voor langere periodes gehuurd worden. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.
(onder een tent)

Vermaak uw klanten, trek nieuwe prospecten aan en zorg voor uw personeel.

Wat u ook van plan bent met de autosimulator te doen, u biedt een spectaculaire en zeer vermakelijke animatie! Klanten, medewerkers, zakenpartners, belonen degenen die bijdragen aan uw succes door hen een onvergetelijke ervaring te bieden!

Profiteer van de aandacht van uw bezoekers om hen uw laatste innovaties en promoties te laten ontdekken.

ONZE SIMULATOREN TE HUUR

GT Zitje/ Sport

Op onze nieuwste generatie simulator combineert het ontwerp van de zitting elegantie en comfort met de modernste ergonomie. Dankzij de composiet-schaal en de kunstlederen zetel.

Formule 1 Zitplaats

Voor de Formule 1 - versie is de zetel rechtstreeks op die van een eenzitter gemodelleerd, om u dezelfde rijsensaties te garanderen als die van een echte racewagen.

SPECIFICATIES

Alle terreinen, alle voertuigen, voor alle doelgroepen

De simulator is voor iedereen, mannen of vrouwen, en kinderen vanaf 11 jaar.

Onze simulator is een high-end, ultramodern apparaat dat u een buitengewone ervaring biedt.

U heeft een ongelooflijke keuze aan situaties met verschillende soorten voertuigen en zeer gevarieerde circuits, op of naast de weg.

De sensaties van de piloot

Dankzij het volledig statische interieurgedeelte, dat geen trillingen of schokken genereert, ervaart u de ruwheid van de virtuele reis niet. Aan de andere kant ervaar je alle sensaties van de piloot via het stuurwiel. De fijne trillingen weerspiegelen het gevoel van de terugkeer van de stuurkracht tijdens het remmen en versnellen.

KARAKTERISTIEKEN

Praktisch, eenvoudig te installeren, zonder visuele of geluidshinder.

Wij zorgen voor het transport van de simulator naar de locatie van uw evenement. De installatie, uitgevoerd door een van onze technici, is eenvoudig en snel, vier stopcontacten zijn voldoende.

Onze simulator is design en elegant. Het is perfect statisch en stil, om uw montage niet te storen. Als u daarentegen de aandacht wilt trekken, kunt u de luidspreker gebruiken.

Focus op uw evenement en maak gebruik van onze pilot coaching.

U kunt zich volledig aan uw gasten wijden, onze professionele pilot coach is perfect gekwalificeerd om de ontvangst en presentatie gedurende uw evenement te garanderen.

U heeft niets te doen en uwanimatie zal uw bezoekers vermaken die, dankzij u, hun rij-ervaring voor een lange tijd zullen herinneren.

OPTIES +

Maak gebruik van onze mogelijkheden om de sensaties van uw bezoekers verder te verbeteren en hun rijervaring te verrijken, met een Formule 1 stuur of een virtual reality headset.

Voor uw eigen promotie, vergeet niet de beschrijvende markeringen die uw bedrijf in de kijker zullen zetten
(platformmarkering,
roll-up, support baquet…).

VR KOPTELEFOON - VIRTUELE REALITEIT
• NIEUWE SENSATIES •

AUTO SIMULATOR

Contact

Contactgegevens

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Autosimulator